tiistai 26. toukokuuta 2015

#30 Osteopaatti

Nyt kun intoa piisaa kirjoitan heti toisen postauksenkin :D Mokalla on käynyt hieroja ja kengittäjämme suositteli myös osteopaattia, joten kokeilimme sitäkin. Osteopaatista tai siitä mitä se tekee ei mulla ollut kauheasti käsitystä. Ihmettelin vaan kun se Mokkaa kopeloi, näytti että se vaan vähän heilutteli ja paineli ja kokeili. Kun osteopaatti lähi ajattelin et just tostako sit ois jotain iloa.. Mokalla piti pitää kaksi maasta kävelytyspäivää tämän jälkeen..
Laitumelle totuttelua

Innokas maastoilija

Nyt taas kun olen osteopaatin jälkeen ratsastanut pari kertaa normaalisti Mokka on ollut super hyvä. Jopa oikea takajalka on työskennellyt tasaisesti. Niin kuin osteopaatin sanoin 'peltinen' oikea takajalka on arpikudosmainen ja siinä on muhkuraa. Mokalle on käynyt joskus joku onnettomuus tai vastaava. En tiedä. Mutta joka tapaukessa liikkuminen on tasaista kaikilla jaloilla ja lavat ovat irtonaisemmat ja liike pyörempää. Laukassakin voi jo vaatia enemmän takajalkojakin ilman että paketti hajoaa. Eli kyllä siitä oudosta heiluttelusta oli iso apu! Osteopaatti tulee vielä uudelleen ensi kuussa juhannuksena ja hieroja tulee ennen sitä.

Ollaan Mokan kanssa tehty aika monipuolisesti hommia. Maastoiltu tietty, höntsäilty, menty puomeja , juoksutettu pessoalla ja tuuppailtu koulua tosissaan. Maneesiin tuli uusi ihana kaiutin johon saa puhelimen aux- piuhalla kiinni, joten ollaan jammailtu hyvän musiikin tahdissa viime päivinä paljon. Hypätäkkin pitäisi nyt vielä kertaalleen ainakin ennen kisoja. Huomenna hepat pääsee laitumelle ekaa kertaa ! <3
Maastovermeet valmiina

<3

Suupielet keltasena mököttää madotuksen jälkeen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti